Etsimme työntekijää

MAISEMA-ARKKITEHTI

vanhempainvapaan sijaisuus

Olet lämpimästi tervetullut työskentelemään ammattitaitoiseen joukkoomme projektipäälliköksi, suunnittelijaksi tai avustavaksi suunnittelijaksi.

Toimenkuvaasi voisi kuulua mm. maisemalähtöinen maankäytön suunnittelu, maisemasuunnittelu, vihersuunnittelu, viherrakentamisen suunnittelu, pihasuunnittelu, viherverkkosuunnittelu, virkistysaluesuunnittelu, maisemaselvitykset, kasvillisuussuunnittelu, viherkerroinlaskenta, kaupunkitilasuunnittelu ja taitorakenteiden suunnittelu (esim. sillat, tukimuurit, katokset). Tehtävät räätälöidään osaamisesi ja kokemuksesi mukaan. Sinulla on myös mahdollisuus osallistua projektikohtaiseen tietomallikoulutukseemme.

VSU on tasa-arvoinen, vastuullinen ja turvallinen työnantaja. VSU:lla on sertifioidut ympäristö- ja laatujärjestelmät, noudatamme työaikalakia, tes:iä ja kykenemme neuvottelemaan joustavista työehdoista. VSU:lla on henkilöstön kannustinjärjestelmä. Kysy lisää työsuhde-eduistamme.

Konttorimme sijaitsevat Oulun keskustassa ja Helsingin Ullanlinnassa. Etätyöt onnistuvat toimivien käytäntöjen ja välineiden ansioista mainiosti.

Työsuhteen aloittaminen voidaan sopia 1.9.2022 alkavaksi ja se voisi kestää esimerkiksi vuoden. Mahdollisuus on myös vakinaiseen työsuhteeseen.

Jos kiinnostuit, lähetä s-postia. Puheluusi vastaan mielelläni!

Outi Palosaari, maisema-arkkitehti MARK, arkkitehti SAFA

toimitusjohtaja

VSU maisema-arkkitehdit Oy

outi.palosaari@vsu.fi

puh. 0407188336

www.vsu.fi